Om mig

Mit navn er Sissel, og jeg er uddannet psykolog (cand.psych) fra Aarhus universitet, med afsluttende speciale i ufrivillig barnløshed og de negative psykologiske konsekvenser forbundet hermed.

I det terapeutiske arbejde lægger jeg stor vægt på at skabe tillid og nærvær, da jeg mener, at relationen mellem terapeut og klient er afgørende for at opnå positiv udvikling.

Det er derfor vigtigt for mig at skabe et ligeværdigt rum, hvor du føler dig tryg og mødt i vores samtaler. Jeg arbejder ikke kun ud fra én enkelt terapeutisk tilgang, men lader mig derimod inspirere af flere forskellige teoretiske tilgange og metoder, heriblandt kognitiv terapi, EFT samt narrativ terapi.

Ethvert menneske og problemstilling er unik, hvorfor det er vigtigt at tilpasse terapien til den enkeltes behov.

Kontakt psykolog sissel hundahl

Hvis du ønsker at vide lidt mere om mig…

Så er jeg født og opvokset i Nordjylland, nærmere betegnet i byen Thisted. Som ung besluttede jeg mig for at flytte til Aarhus for at uddanne mig som psykolog. Jeg var egentlig overbevist om, at jeg herefter skulle tilbage til mine rødder i Thy, men inden da tog jeg chancen og flyttede til udlandet for en periode.  

Efter at have boet flere år i både Aarhus og udlandet er jeg nu endelig vendt ”hjem” til Thy sammen med min familie, der består af min mand Michael og vores to drenge, Axel på 4 år og Noah på 1 år.  

Vores vej til at blive forældre gik ikke helt som vi havde ønsket, og det ramte især mig hårdt.

Vores ældste søn blev født seks uger for tidligt, og med vores anden søn måtte vi søge hjælp hos en fertilitetsklinik.

Som nybagt mor havde jeg ikke tiden eller overskuddet til at mærke ordentlig efter inde i mig selv. Jeg mærkede ikke hvor dybt sorgen, skyldfølelsen og frygten havde sat sig i mig. Det var som om, det var gemt lidt væk, indtil det en dag pludselig ramte mig.

Jeg ved derfor, hvordan det er at være et sted hvor man tror man er okay, men egentlig har brug for at række ud.

Jeg ved også hvordan det føles, når man har fået hjælp til at blive klogere på sig selv som individ, som mor og som partner.

Det kan være svært at mærke efter og det kan for nogle være svært at forholde sig til, at man godt kan have brug for en at tale med, selvom man egentlig har det okay.

Mit ønske er at hjælpe dig/jer, med at blive klogere på jer selv og hinanden igennem en svær tid.

Mit ønske er at hjælpe dig/jer, med at blive klogere på jer selv og hinanden igennem en svær tid.

Sissel Hundahl